Najčešće postavljana pitanja

Šta nam nudi Kamp Bezdan?

Kamp Bezdan vam nudi kompletan užitak i slobodu koje podrazumeva boravak u prirodi. Svaki gost na raspolaganju ima šator za dve ili za jednu osobu, sa pripadajućom podlogom i vrećom za spavanje. Restoran sa šankom radi za goste, i pored standardne ponude izlazimo u susret gostima i njihvoim željama za pripremu jela koja nisu na meniju.

Kada možemo doći u kamp? 

S obzirom da Kamp bezdan radi samo za organizovane grupe gostiju, dolazak i odlazak iz kampa je stvar dogovora između organizatora i Kampa Bezdan. U svako mslučaju - vreme dolaska i odlaska je fleksibilno :)

Da li ima frižider za odlaganje hrane tokom boravka u kampu?

Da, za goste su obezbeđeni frižideri u zajedničkoj kuhinji za odlaganje hrane i vode. 

Da li je dozvoljen dolazak sa kućnim ljubimcima?

U Kampu Bezdan je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. Uslovljeno je da po smeštajnoj jedinici ne može biti više od jednog ljubimca.

Da li ima prostor za tuširanje?

U Kampu Bezdan imaju kupatila sa tuš kabinama, lavaboima i toaletom, kao i tuš na pontonskom molu za tuširanje nakon kupanja.

Da li u blizini kampa ima voda za kupanje?

Kamp Bezdan se nalazi na samoj obali Velikog bačkog kanala i poseduje veliki mol od 48m2 koji je namenjen gostima kampa.

Da li treba da ponesemo svoj escajg i posuđe?

U sklopu Kampa Bezdan za sve goste koji žele u čajnoj kuhinji spremiti sebi doručak ili slično obezbeđeni su escajg i posuđe za pripremu hrane.U ovo se ne ubrajaju začini i ostale potrepštine potrebne za spremanje hrane (ulje, sirće...)

U slučaju ranijeg odlaska da li imamo pravo na povrat novca za dane koje nećemo biti u kampu?

Nažalost, smeštaj se plaća u skladu sa poslovnom politikom Kampa Bezdan i ne vršimo povrat novca ukoliko gost/i odluči da kamp napusti ranije, jer te termine više ne možemo izdati drugim gostima.

Da li u kampu ima mesta za pecanje?

U sklopu kampa ima mol za kupanje koji se može koristiti i za pecanje, ali će vas verovatno ometati kupači :) Na sreću, na samo 50 metara od kampa ima staza za pecanje sa većim brojem mesta za pecanje.

>